fbpx Ще обсъждат възможностите за българския бизнес на конференция на Кофас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ще обсъждат възможностите за българския бизнес на конференция на Кофас

За четвърта поредна година Кофас България ще организира и проведе конференция за управление на риска. Събитието ще се състои на 14 април 2016 г. и се очаква да бъде посетено от мениджъри, предприемачи, финансови и риск специалисти и представители на държавни институции.

Конференцията за управление на риска е посветена на горещата тема за геополитическите промени в световен мащаб и влиянието им върху българския бизнес. Програмата е организирана в три панела – за глобалните политики и новите възможности пред компаниите, за новите аспекти на финансовия мениджмънт в бизнеса и за иновациите – дигитални финансови решения за компаниите и институциите. Очаква се в конференцията за бъдат очертани конкретни полезни идеи и решения за управление на риска, осигуряване на стабилност и развитие на бизнеса на малките и големи компании. Ще бъдат засегнати и икономическите промени в световен мащаб, които влияят както върху бизнеса, така и върху формирането на икономически политики в държавата.

Сред лекторите и панелистите в конференцията за управление на риска са Жулиен Марсили, главен икономист на Кофас груп, който ще направи традиционния преглед на страновите и секторни рискове, даващ полезни данни за износителите, Стефан Дьолае, Първан Симеонов, Филип Генов, Васил Велев, Николай Генчев, Стоян Панчев и други.

Традиционната вече конференция на Кофас по управление на риска се утвърди като форум, на който се дават полезни решения и актуално ноу-хау от авторитетни представители на управлението и бизнеса. Тя е част от мрежата глобални риск конференции на Кофас по света, които се реализират от 20 години насам в над 20 страни. Обсъжданите теми са съществени за развитието на икономиките – роля на финансовите институции, икономическа криза и перспективи за растеж, глобални икономически тенденции, експортни стратегии, развиващи се страни, иновации, здравеопазване и образование и други. Лектори са били редица влиятелни личности, сред които Кристин Лагард, Ерхард Бусек, Паскал Лами, Нуриел Рубини, Жан-Клод Трише.