fbpx Ще обсъждат възможностите за българския бизнес на конференция на Кофас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ще обсъждат възможностите за българския бизнес на конференция на Кофас

Ще обсъждат възможностите за българския бизнес на конференция на Кофас

За четвърта поредна година Кофас България ще организира и проведе конференция за управление на риска. Събитието ще се състои на 14 април 2016 г. и се очаква да бъде посетено от мениджъри, предприемачи, финансови и риск специалисти и представители на държавни институции.

Конференцията за управление на риска е посветена на горещата тема за геополитическите промени в световен мащаб и влиянието им върху българския бизнес. Програмата е организирана в три панела – за глобалните политики и новите възможности пред компаниите, за новите аспекти на финансовия мениджмънт в бизнеса и за иновациите – дигитални финансови решения за компаниите и институциите. Очаква се в конференцията за бъдат очертани конкретни полезни идеи и решения за управление на риска, осигуряване на стабилност и развитие на бизнеса на малките и големи компании. Ще бъдат засегнати и икономическите промени в световен мащаб, които влияят както върху бизнеса, така и върху формирането на икономически политики в държавата.

Сред лекторите и панелистите в конференцията за управление на риска са Жулиен Марсили, главен икономист на Кофас груп, който ще направи традиционния преглед на страновите и секторни рискове, даващ полезни данни за износителите, Стефан Дьолае, Първан Симеонов, Филип Генов, Васил Велев, Николай Генчев, Стоян Панчев и други.

Традиционната вече конференция на Кофас по управление на риска се утвърди като форум, на който се дават полезни решения и актуално ноу-хау от авторитетни представители на управлението и бизнеса. Тя е част от мрежата глобални риск конференции на Кофас по света, които се реализират от 20 години насам в над 20 страни. Обсъжданите теми са съществени за развитието на икономиките – роля на финансовите институции, икономическа криза и перспективи за растеж, глобални икономически тенденции, експортни стратегии, развиващи се страни, иновации, здравеопазване и образование и други. Лектори са били редица влиятелни личности, сред които Кристин Лагард, Ерхард Бусек, Паскал Лами, Нуриел Рубини, Жан-Клод Трише.

Facebook коментари