fbpx Шеста среща на приятелите на софтуерната система HeRMeS | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Шеста среща на приятелите на софтуерната система HeRMeS

Шеста среща на приятелите на софтуерната система HeRMeS

Една от водещите софтуерни български фирми, Технологика, събра този уикенд в Трявна стотина HR специалисти, представители на различни компании от цялата страна, на Шестата годишна среща на приятелите на HeRMeS. Софтуерната система HeRMeS е собствена разработка на Технологика и вече над 150 компании в страната са я внедрили. Заедно с това, българската копания успешно интегрира своя продукт и в съседните балкански държави Босна и Херцеговина и Македония, Черна гора, Косово, Албания.
Софтуерният продукт представлява стройна система от правила и процедури, които улесняват дейността на отделите „Човешки ресурси” като елиминира технически грешки и значително намалява работата по отношение на бумащината, голям обем техническа дейност, помага при изчисляване на заплати, възнаграждения, бонуси, отсъствия, отпуски, назначения и т.н. Системата дава възможност при даден процес да се включат всички служители в организацията, независимо от йерархията и дори физическото им местонахождение. Благодарение на дефинираните функции Self Services служителите във всеки момент могат да проверяват фишовете си. В последната пета версия, базовият пакет включва модули свързани със Структури, Персонал, Отсъствия, Работни места, Анкети. Към него мога да се добавят допълнителни модули. Програмистите в Технологика могат в кратко време да разработят и специфични за нуждата на конкретната компания приложения.
По време на конференцията HR специалистите имаха възможност да присъстват и на практически демонстрации на различни модули на системата.

Facebook коментари