fbpx SKYJET на червения килим | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

SKYJET на червения килим

SKYJET на червения килим

Следващ етап от съвместната работа на Lexus и филмовото студио EuropaCorp продължава с дебюта на футуристичния SKYJET по време на премиерата на горещо очаквания приключенски екшън „Валериан и Града на Хилядите Планети“ в TCL Chinese Theatre, Холивуд. Едноместният космически кораб, продукт на сътрудничеството на двете компании, бе представен на червения килим, където звездите от лентата Кара Делевин и Дейн ДеХаан празнуваха премиерата на прожекцията.

Заедно с други звезди, включително Риана и Крис У, Дейн и Кара позираха за фенове до SKYJET, като донесоха със себе си част от магията на филма за тези, които присъстваха на премиерата. Валериан е продукцията с най-висок бюджет в историята на европейското кино и вълнението и очакването в нощта бяха осезаеми.

SKYJET – едноместен космически кораб-преследвач – е проект на екипа на Валериан, чиито амбиции са да представи реален пътнически автомобил от настоящето, но отнасящ се към света на Валериан 700 години напред в бъдещето. Творческият екип на филма работи съвместно с дизайнерите на Lexus, интегрирайки отличителни дизайнерски елементи и иновативни технологии, с които създадоха SKYJET.

В коментар за премиерата, Спирос Фотинос, ръководител на Международния бранд мениджмънт и маркетинг на Lexus, заяви: „Беше удоволствие да видим SKYJET на червения килим и фантастичната реакция на феновете. Филмът ни напомня, че бъдещето е такова, каквото си го представим. Като бранд, това засилва любопитството ни и ни вдъхновява да правим всичко възможно то да бъде вълнуващо изживяване.“