fbpx София Борисова отново е предпочитан моден дизайнер | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

София Борисова отново е предпочитан моден дизайнер

София Борисова отново е предпочитан моден дизайнер

 

Носителката на титлата Златна игла за 2013, София Борисова, ще е официален дизайнер на тазгодишното издание на конкурса Мис България. На галавечерта на големия финал, който е тази събота, претендентките за короната ще бъдат облечени в тоалети на Romantika Fashion, шити специално за конкурса. За трета поредна година Борисова ще се погрижи за външния вид на момичетата.
Роклите, които е изработила дизайнерката, са изцяло от естествени материи като копринен шифон, органза и сатен, а цветовете са черно и телесен цвят, който е актуален по световните модни подиуми. Общо 12 са роклите, които модиската сътвори в рамките на месец. Тя е вложила много енергия и артистичност при изработването на официалните тоалети. За трета поредна година талантливата дизайнерка е официален партньор на конкурса.
Малко след края на Мис България 2013 София започва да твори и роклята, с която победителката, ще представя страната ни на конкурса Мис Свят 2013 през септември в Малайзия. Вече е готова скицата на тоалета, а в началото на септември, Борисова ще обяви пред медиите каква ще е роклята, с която новата избраница ще се състезава с красавици от цял свят.

Facebook коментари