fbpx Стартира изложение на български производители | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира изложение на български производители

Стартира изложение на български производители

Третото издание на  търговското изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”  стартира от 1 ноември 2014 г. в Национален дворец на културата (НДК) –София.  Официалното откриване ще се състои в централното фоайе на НДК на 1 ноември, събота, от 11.30 часа. Над 100 български производители, търговци, предприемачи ще представят продукцията си до 9 ноември2014г. на щандовете на експозицията.На вниманието на посетителите ще се предлагат качествени български стоки от различни сектори на икономиката- храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, стоки за битаи други.

Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци. Участието в изложението дава възможност за фирмено представяне, презентации на продукти и директна среща на бизнеса с потребителя.

По време на експозицията ще се проведе среща на изложителите с ръководството на БТПП, юристи и анализатори от Палатата, на която ще бъдат дискутирани широк кръг въпроси и проблеми, свързани с дейността на фирмите-участващи в „Доверете се на българското“.