fbpx Стартъпи ще се борят за безвъзмездно финансиране | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартъпи ще се борят за безвъзмездно финансиране

17 предприемачи, които имат добра идея за социално или традиционно предприятие ще се борят за безвъзмездно стартъп финансиране на стойност до 20 000 лева, по програмата Rinker's Challenge 2.0.

За конкурса бяха подадени 96 кандидатури. Селекцията по документи беше направена от три комисии – НПО специалисти, предприемачи и експерти в областта на финансите, мениджмънта и човешкия капитал. С авторите на избраните 48 идеи екипът на Център "Ринкър" проведе видео-конферентни разговори.

Rinker’s Challenge предлага уникална възможност на стартиращите предпремачи да преминат през структурирана система от обучения, да бъдат лично консултирани и да получат стартово финансиране на бизнес проекта си. Участниците получават съвети и подкрепа от Pro bono професионалисти и предприемачи във всички сфери на бизнеса. Трите най-добри бизнес проекта ще получат освен стартово финансиране в размер до 20 000 лева всеки, и едногодишна безвъзмездна помощ от специалисти в сферата на маркетинга и финансите. Обученията на участниците в Rinker’s Challenge 2.0 започват на 31.10.2015.