fbpx Съветът на жените в бизнеса с уебинар за бъдещето на работата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Съветът на жените в бизнеса с уебинар за бъдещето на работата

На 20 май 2020 г. (сряда) от 11 до 12:30 ч. Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) организира онлайн конференцията SMART WORK – Бъдещето е тук за споделяне на опит в търсене на актуални отговори на въпросите дали можем да работим ефективно без комфорта на офиса и има ли съществено значение от къде работим.

„Днес, когато се извършва колосална трансформация на самото понятие за ефективен труд, можем да сме много полезни, споделяйки краткия, но безценен опит, натрупан в окото на пандемията“, посочва Боряна Манолова, председател на СЖББ. „Като бизнес лидери можем да помогнем на българския бизнес да осъществи по-плавен и безболезнен преход към съвсем нов тип работен ритъм и график.“

Лектори на SMART WORK – Бъдещето е тук са: Елена Дречева, изпълнителен директор на „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“, Теодора Петкова, председател на УС на СЖББ и главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк“, Петър Торнев, директор на Технологичния център на „Аксенчър" в България, и Евелина Славкова, социолог, съосновател на агенция „Тренд“.

Партньор и символичен домакин на онлайн конференцията е „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“. Регистрацията е свобдна и може да я направиту ТУК е до 18 май.