fbpx Технологии и кафе заедно | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Технологии и кафе заедно

Докато пиете чеша ароматно италианско кафе, ще може да сърфирате с последните технологични новости. Samsung ще предоставя занимателно high tech забавление и различни услуги в магазините на illycaffè, а италианската премиум верига ще осигурява ненадминато кафе-изживяване в шоурумите и по събитията на Samsung в целия свят.

„В Samsung се стремим да направим живота на хората по-богат, по-лесен и по-интересен,” каза Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент на Global Marketing, IT & Mobile Division на Samsung Electronics. „За свои партньори ние търсим иноватори като illy, които споделят нашата отдаденост да подобряваме ежедневието на хората. С нетърпение очакваме това сътрудничество да достигне по-високо ниво в близкото бъдеще чрез проявяването му на нови територии, допълнителни общи проекти и насърчаване на творчество, иновации и страст с чаша великолепно кафе.”

„На преден план в illycaffè винаги са били творчеството и иновациите. Samsung е наш естествен партньор в развиването на нов подход към ритейл бизнес, където физическите и дигиталните изживявания нямат граници. Тяхната страст към творчеството и тяхната ненадмината експертност по отношение на технологиите и новите медии ще ни помогне да развием изцяло ново поколение магазини за кафе по цял свят.”казва Андреа Или, председател и CEO на illycaffè.

Магазинът на illycaffè на Regent Street в Лондон е първият пример за това партньорство – кафе-бутик, където традиционният стил се среща с най-новите технологии. Той дава възможност на потребителите да се насладят на върховно изживяване чрез завладяваща интерактивна визуална връзка и изключителна селекция от мултимедийно съдържание. Отварянето на illycaffè на Regent Street е първата фаза от това дългосрочно партньорство. Предстои отварянето на подобни кафета и на други локации, включително в магазините на Samsung. А до края на 2014 г. всички тези магазини ще бъдат означени като „дигитализирани от Samsung”.

Samsung ще осигури на illycaffè селекция от мобилни устройства Galaxy, включително таблети, други смарт устройства и дигитални решения, както и мобилни приложения и допълнителни иновативни решения, специално създадени за продуктите и магазините на illycaffè. Samsung ще осигури и „Samsung Angels” на местата на продажба, за да даде на клиентите си възможността да изпитат най-доброто изживяване.