fbpx Toyota представи лимитирана серия C-HR Neon Lime | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Toyota представи лимитирана серия C-HR Neon Lime

Лимитираната серия Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL бе представена днес на ексклузивна сцена във Френските Алпи като част от JBL Snow Party Event, на който са поканени най-известните DJ-и в света и огромен брой VIP гости.

Произведен само в 2000 бройки, специалната серия подчертава връзката между Toyota C-HR и музиката. Освен с превъзходна аудиосистема JBL, Toyota C-HR Neon Lime идва на пазара и с пакет 360⁰ JBL Music Experience, включващ комплект от високоговорители и слушалки JBL и 6-месечен абонамент в Deezer за напълно завладяващо музикално изживяване.

Стайлингът на Toyota C-HR с остри ръбове и широка „мускулеста“ стойка са подчертани от ексклузивния bi-tone външен цвят металик Neon Lime, който е с контрастен черен покрив. 18-инчовите матови алуминиеви колела, фините LED предни светлини и отличителният дизайн на задната част във формата на бумеранг оформят зашеметяващ вид.
Висококачественият черен интериор е оформен със спортни седалки в черна кожа и Alcantara®, разработени специално за тази версия. Интериорът съответства на динамичния външен вид с изтънчена изработка. Движи се като хибрид, звучи като концерт!

Toyota C-HR Neon Lime е наличен с нашата усъвършенствана самозарядна хибридна система. С тази система ще се движите в режим на нулеви емисии в над 50% от времето. Това гарантира, че ще се потопите напълно в неповторимото музикално изживяване, създадено от вградената аудиосистема JBL.
Продажбите на Toyota C-HR Neon Lime в България ще започнат през втората седмица на април 2019 г. като за пазара ще са налични 50 броя от лимитираната серия.