fbpx Twingo вдъхнови млади дизайнери | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Twingo вдъхнови млади дизайнери

Twingo вдъхнови млади дизайнери

Приключи конкурса „Inspired by Twingo” за младите модни дизайнери на Renault, в който се включиха 48 участника от цялата страна. Журито в състав: представители на Renault, Яна Дворецка, Моден дизайнер и преподавател по мода, редактори от модния портал View Sofia и агенция за комуникации New Approach, бяха изключителни затруднени в избора си, а предложенията – идеийни и много креативни.

Победителят в конкурса „Inspired by Twingo” е Валя Стоянова и нейната колекция, вдъхновена от новото Twingо. Журито взе единодушно решение за първото място, впечатлено от концептуалността и завършеността на предложението, презентацията и техническите скици, историята на вдъхновението, прецизната работа с цветове, материи и перфектните силуети.

Всички участници ще бъдат специални гости на Премиерата на Twingo, на 25 януари 2012, когато ще бъде представена реализираната колекцията-победител. Атрактивна допълнителна награда за първото място е и осигурено посещение на Седмицата на модата в Париж през февруари 2012 и достъп до ревюта на световноизвестни дизайнери за сезона Есен/Зима 2012 -2013 г.
Част от участниците в конкурса ще получат специални награди от Renault и партньорите нa проекта, включително и представяния на модния сайт View Sofia.