fbpx „Ню Ийст” е новият дилър на Opel в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Ню Ийст” е новият дилър на Opel в София

В София бе открит официално нов представителен център на Opel. „Ню Ийст” е най-новата компания на „Тандер Корпорация” и четвъртият дилър на германския автомобилен производител в столицата. Специален гост на събитието бе Енрико де Лоренци управляващ директор на Opel Southeast Europe, който бе посрещнат от Васил Танев, собственик на „Тандер Корпорация” и Полина Янева, изпълнителен директор на „Ню Ийст”.

Дружеството „Ню Ийст” е ново, но наследява традициите на известния сервиз „Изток” и е естествен наследник на представителството на Opel „Ауто Макс” (бившият „Аксон”). Компанията е дъщерна на сервиз „Изток” и съществува вече десет години в състава на „Тандер Корпорация”. Официалният договор за представителство на Opel е сключен на 20 септември 2017 година , а дейността започва официално на 1 ноември миналата година.

Модерният център на Opel в София разполага с 5000 м2 РЗП и над 1500 м2 площи за паркинг и склад на нови автомобили. Представителната изложбена площ заема 1000
Новост ще бъде и предлагането на пакетна услуга, включваща пълен спектър грижи за клиента – от обратното изкупуване на стария автомобил, през регистрацията и застраховката на новия, лизинг и финансиране на покупката, гаранционно обслужване и възможност за контакт с дилърството по всяко време.