fbpx Успешният бизнесмен Грант Кардон съветва нашите мениджъри и предприемачи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Успешният бизнесмен Грант Кардон съветва нашите мениджъри и предприемачи

Излезе официалният трейлър за предстоящото на 12 февруари събитие – обучение и семинар „Бизнес и живот по 10” https://www.youtube.com/watch?v=LB4GL-4if9o, с Грант Кардон, създател на тренинги за Fortune 500 компании, New York Times бестселър автор и изключително успешен изпълнителен директор и предприемач.

Мотото на предстоящия семинар е “Успехът е твой дълг, ангажимент, отговорност“.

„Никога не правете компромис с целите си – увеличете действията си! Властта и парите се насочват на там, на където е насочено вниманието, а най-много внимание получава този, който предприема най-много действия и рано или късно, ще получи най-голям резултат.” Това съветва самият Грант Кардон.

Посетителите на събитието „Бизнес и живот по 10”, ще имат възможност да получат ценни съвети от един от най-успешните американски предприемачи, по теми като: как да оцелеете в несигурна икономическа обстановка, как да доминирате в своята индустрия, как да управлявате своите човешки ресурси, финанси и много други практически съвети.

Кардон е уважаван и доказал се експерт в сферата на продажбите, бизнес развитието и коучинга. Има зад гърба си редица успешни компании, включително Cardone Enterprises, Cardone Training Technologies и The Cardone Group. Оглавява световните класации за „Топ 10 експерти по продажби“ и „Топ 10 бизнес коуч специалисти“,а Cardone Enterprises е обявена за една от най-успешните компании за обучения в света.

Чрез своите семинари, книги, аудио пакети и огромното съдържание, което той споделя в YouTube, Грант Кардон предоставя на своята аудитория нужните практически инструменти за успешно личностно и професионално развитие и насоки за бързо изкачване до професионалните върхове.

Предлага практчески и доказано успешни съвети по маркетинг, продажби и предприемачество по един нестандартен и увлекателен начин. Изключително енергичен и страстен за това което говори, Грант Кардон успява едновремено да грабне, забавлява и мотивира публиката, като в същото време споделя невероятно ценна информация и опит.

Уникалният и земен подход на Кардон, заедно с хумора, остроумието и заразната енергия, му позволяват да ангажира всяка публика, давайки му титлата „Предприемач на 21-ви век."

Вземете инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете успех. Направете го на 12-ти февруари в София. Регистрирайте се на http://www.grantcardone.bg/10x-семинарът и се възползвайте от различните пакети за участие.