fbpx VMware България с награда за „Най-добър работодател“ за 2017 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

VMware България с награда за „Най-добър работодател“ за 2017

VMware България с награда за „Най-добър работодател“ за 2017

 

VMware България, основен хъб за разработки и иновации на компанията в регион ЕMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) и топ три ключов стратегически развоен център за VMware в световен мащаб, е определен от служителите си за „Най-добър работодател“ за 2017 година в годишното проучване на Аон в България.
Според методологията на проучването, наградата „Най-добър работодател“ се дава въз основа изцяло на мнението и оценката на служителите, работещи в компанията. За да получи приза, тя трябва да има високи постижения по няколко ключови критерии, сред които ангажираност, лидерство и работодателска марка.  Оценката се определя от служители на всички нива.

„Изключително сме горди с това признание. То ни дава увереност, че вървим в правилната посока в определянето на стандарти за нашите служители, които се чувстват високо мотивирани в работната си среда.“ сподели Диана Стефанова, управляващ директор на развойните центрове на VMware за България и EMEA.
Наградата "Най-добър работодател" е поредното признание, че инвестициите и усилията на компанията в развитието и ангажираността на служителите дават резултат. В рамките на едно десетилетие VMware България се трансформира от чисто развойно звено в стратегически мултифункционален хъб с богато портфолио от продукти, персонализирани решения и широк спектър от оперативни и бизнес дейности.

В синхрон с плановете си за увеличаване на екипа до капацитет от 1 500 души в следващите няколко години, VMware ще инвестира в наемането на изцяло нова и модерна офис сграда в Sofia Garitage Park. Сертифициран по BREEAM и съобразен изцяло с изискванията и политиката на VMware за устойчиво развитие, новият дом на VMware България ще предостави високотехнологична и модерна среда за работа.