fbpx Връчиха призове Respect | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Връчиха призове Respect

Носителите на олимпийски медали Михаил Христов, Радослав Златанов, Стела Енева, и председателят на българската параолимпийска асоциация Илия Лалов станаха носители на приза „Respect 2014” в Bedroom Premium club. Церемонията по награждаването, организирана от Асоциацията на брюнетките в България, излъчи личности, които са вдъхновение за хората с увреждания.

Награди получиха Михаил Христов, който е двукратен световен вицешампион за младежи в дисциплините 100 м гладко бягане и скок дължина за хора с увреждания, председателят на параолимпийската асоциация Илия Лалов, Радослав Златанов от параолимпийския национален отбор, който се завърна с медал от Лондон, стела Енева, която се подготвя за параолимпиада. Певеца Ивайло Донков, който спечели „Гласът на България”, също бе отличен. Всички наградени получиха и подаръци от Дипломат Корпорейшън, които им бяха връчени лично от собственика Любо Станев, както и италианско вино от Даниеле Индако, собственик на Osteria Barbarossa. Наградени бяха Георги Трифонов, който строи комплекс за параолимпийци, както и екипът на фондация „Очи на четири лапи”. 

Гостите на церемонията се насладиха на изпълненията на талантливи певци и музиканти, които подкрепиха двегодишната Елизабета Димитрова от Кюстендил в борбата й за живот. Четирицифрена сума бе събрана по време на благотворителния концерт за Бети, която е тежко болна. С песен я подкрепи 14-годишния Теодор Буркхардт, финалист на „Гласът на Германия” за деца, избран сред десетки хиляди участници от цяла Европа. С изпълнения, посветени на Бети, на сцената на Bedroom Premium Club излязоха Андре Пиреш Коста и Божидар Стоичков от група Мадейра, група Мехехе, Емо Анчев от Конкурент, музикантът Робин Блек, известната у нас и в чужбина оперна певица Татяна Спиридонова. Финал на концерта беше изпълнението на познатия от Х фактор Георги Арсов, който се изяви и като водещ на церемонията.

Снимки: Божидар Марков