fbpx Всичко започна в новия летен брой...:) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Всичко започна в новия летен брой...:)

Излизането на новия летен брой и настъпващото лято бяха поводът да съберем на елегантно парти автори, рекламодатели и приятели на списанието.

В приятната атмосфера на софийското заведение в италиански стил Basilico bar&dinner, си казахме „Наздраве“ и си пожелахме да работим още по-упорито заедно, за да вървим напред. С нашите партньори и приятели споделихме успеха на проекта „Менижърите споделят“, с участието на топ-мениджъри, който стартирахме в началото на годината.

Представихме новия брой, чиято тема е „Новият капитал на фирмите“ или иначе казано – Хората, без които бизнесът не може да върви напред. Казахме нашето голямо „Благодаря“ на авторите ни, които са реални хора от бизнеса и които споделиха техният опит на страниците на списанието.

Специални благодарности изказваме на партньорите ни от Белла България и Обединена млечна компания, за това, че направиха кетеринга ни много по-изискан и дадоха възможност на майсторите от Basilico да развихрят фантазията си.

И тъй като ние сме убедени, че бизнесът е изкуство, решихме, да представим на нашите гости още едно изкуство - музиката. Гост на вечерта бе топ-флейстистката на България Кремена Ачева, която е солист на Софийска филхармония. Заедно с главният редктор Ина Георгиева, която има музикално образование и до днес продължава да музицира, изпълниха бравурна пиеса за две флейти и изненадаха и очароваха всички. 

Благодарни сме и на невероятните сладоледи Coppa della Maga, които се произвеждат в сърцето на София и са изцяло българско производство и бранд (въпреки италианското звучене). "Червената шапчица" направо омагьоса гостите, като им предложи натурален сладолед с уникален вкус на бергамот и грепфрут.

Разбира се доброто настроене няма как да върви напред, ако липсва чаша качествено вино. Нашите приятели от Chateau Copsa ни предложиха едни от най-добрите си вина - „музикалното“ розе Каберне Совиньон Анджелика 2013  и Бяло вино Мускат Зейла 2012. В топлата вечер, в която дъждът за истински късмет пропусна да се разпише, приятно охладените вина отпуснаха гостите и провокираха още по-активна размяна на визитки, както и обсъжването на бъдещи бизнес планове навлязоха в следващ етап.

Накрая всички си тръгнаха с комплименти от нашите партньори Johnson WAX . Разбира се и с новия ни брой, който общаха да четат на спокойствие у дома. 

галерия - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152590095321929.1073741831.229997156928&type=1