WINEBOOKING е онлайн магазин на „Катаржина Естейт”, който ще ни съветва как да пием вино

 

Във времето на високите технологии винарска изба Катаржина Естейт създава уникална по рода си дигитална платформа, за продажба на вино и повишаване на винената култура на българския консуматор. Чрез платформата WINEBOOKING от избата искат да достигнат до максимален брой клиенти на територията на България. За всеки, възможността да е член на тази платформа ще доставя максимално удоволствие от допира с интересния свят на виното, специални предложения на избата и специално обслужване. Повече за идеята, разказва Цветелина Николова, управляващ директор на "Катаржина Естейт.

Г-жо Николова, каква е същността на платформата WINEBOOKING?

- Идеята на WINEBOOKING е да съберем няколко неща в едно. Освен, че е онлайн магазин, искаме да създадем общество, в което, след регистрация, желаещият ще получи ексклузивитет във всяка една посока - ще доставяме вино на място, ще правим изключителни промоции и вина, които ги няма на пазара, ще предлагаме възможност за подаръци в специални кутии, ще доставяме вино на място, в блога ще срещаме клиентите с топ световни сомелиери, които ще дават насоки какви вина с коя храна се комбинират. Цените на вината в платформата също ще са ексклузивни. Всеки месец ще има вино, което е на фокус. Нашата идея е да популяризираме културата за пиене на вино и да подпомогнем хората в техния избор. Факт е, че заставайки пред рафта в магазина, дилемата какво да изберат, е много сериозна.

Следвайки тази посока, става ли пазарът на вино по-труден?

- Ние се радваме, когато излизат нови вина и изби, защото конкуренцията отличава по-добрите. В същото време тя ни кара да създаваме нови продукти, да правим иновации, да следим тенденциите. Преди 15 години беше съвсем друго – пускаш едно вино и то само се продава, нямаше нужда от специални стратегии. Сега в България вече има много изби, които произвеждат качествени вина на световно ниво.
Освен това, ние производителите, когато сме повече, имаме по-голям шанс да върнем името на България на световната винена сцена.

Как успявате толкова години „Катаржина Естейт” да е постоянно на върха?

- Имаме свои методи и практики, за да се отличаваме, защото много добре знаем, че качването към върха е лесно, но задържането там не е толкова лесно. За нас основното е качеството на виното и ние постоянно се информираме за световните тенденции, като участваме в топ винени конкурси. Екипът и технолозите пътуват по цял свят, за да следят новостите, предпочитанията на клиентите, вкусовете, изучаваме много добре пазарите, на които искаме да стъпим.

Как създавате новите си вина?

- Създаваме вина, които да отговорят на потребностите на пазара и очакванията на нашите клиенти. Търговските ни представители са изключителни професионалисти и непрекъснато им правим обучения, защото те трябва да усетят търсенията на пазара. Така създаваме и новите си вина - знаем в кой клас, в коя ценова листа и в кой таргет има търсене и изпращаме тази информация към технолозите. Успоредно с това даваме задание и на дизайнерите за вида на бутилката и етикетите, като детайлите трябва да са изключително точно обяснени. Когато продуктът вече е готов го представяме на търговските ни представители, дискутираме и с тях всички параметри и начин на продажби.

Каква е реколтата тази година?

- Очакваме да излязат изключителни вина, с които да впечатлим почитателите на Катаржина Естейт. Те ще бъдат с много добро качество за сметка на количеството, което е по-малко.
 

Facebook comments