fbpx Zaara Estate – място над нещата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Zaara Estate – място над нещата

Казват, че това не е просто място, а история, която трябва да бъде изживяна. История, която ухае на билки, домашно малиново сладко и гора. В нея разказвачите са усмихнати и деликатни. А героите, достигайки до тази магическа винарна, разположена в щедрото сърце на Сакар Планина, всъщност достигат нещо много по-важно. До самите себе си. Вълшебната приказка започва на най-високия хълм над село Главан (община Гълъбово, Старозагорско), в красивата сграда на Zaara Estate, декорирана и обзаведена с изтънченост и вкус.

Затова ви отвеждаме натам, където ще преживеете собствена история, написана от омаята на чаша плътно и ароматно вино с марката Dogma. В красивата атмосфера на ресторанта или дегустационна зала, ще можете да се потопите в света на виното и кулинарните вълшебства. Към уханните глътки вино ще ви предложат отбрани продукти от местни производители, направени с много любов към храната.

 

В една от най-младите български винарни Zaara Estate можете да се отдадете на пълен релакс в спа центъра, който предлага закрит топъл басейн, джакузи, сауна, парна баня и солна стая. Минутите там се движат лениво, изпълнени с пълно отпускане на тялото и мислите, далеч от натовареното всекидневие. 

 

Ако пък сте любителите на движението на разположение са велосипеди, с които можете да обиколите красивите местности наоколо, да се впуснете в живописни хайкинг маршрути и много други активности.

 

А когато бог Морфей ви навести и ви прикани към леглото, докато звездите над Сакар греят, въпреки, че за първи път може да попадате там, ще се почувствате като у дома. Независимо дали ще изберете някой от двата луксозни апартамента, 3-те студиа, 9 двойни или единичната стая, всички те са издържани в изящен и стилен интериор, с внимание към най-малкия детайл.

Ако искате да съчетаете бизнес с почивка, мястото предлага перфектни условия - само с едно движение ресторантът се преобразява в уникална конферентна зала, оборудвана с екран и проектор. А нестандартният интериор превръща една работна среща или конференция в изживяване с добавена стойност.

Вината от първата серия Dogma на Zaara Estate спечелиха тази есен две награди от конкурса "Августиада 2018" – "Сребърна Августиада" и наградата на най-доброто училище за сомелиери в Европа ESCOLA ESPAÑOLA DE CATA.

За контакти: zaaraestate.bg