fbpx Задава се Opel Corsavan | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Задава се Opel Corsavan

етикети

След успешната пазарна премиера на новия Opel Corsa на международното автомобилно изложение в Париж през месец октомври 2014 година, следва дебютът на компактния Corsavan на автомобилното изложение в Брюксел (от 16 до 25 януари 2015 г.). Пъргавият ван за градски доставки, базиран на новата Corsa с три врати, съчетава комфорта, сигурността и динамиката на лек автомобил с транспортния капацитет на малък лекотоварен фургон. Той вече може да се поръчва и ще бъде наличен в дилърствата на марката през първото тримесечие на тази година.

Новият Corsavan е още по-практичен от своя предшественик, предлагайки с 21 килограма по-голям максимален полезен товар. Освен това новият модел предлага многобройни системи и мерки за безопасност, както и инфоразвлекателна система IntelliLink, която гарантира отлична връзка с глобалната мрежа и околния свят, съвместима с операционните системи Android и Apple iOS.

Товарното пространство с равен под предлага полезен обем от 920 литра и максимално допустим полезен товар от 571 килограма.

Гамата от двигатели на модела включва 1.4-литрови бензинови двигатели и 1.3-литрови дизелови агрегати с мощност в диапазона от 70 дo 95 к.с.