fbpx Живот сред природата - Апартамент в Боровец Градънс | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Живот сред природата - Апартамент в Боровец Градънс

 

Разположен върху изящните северни склонове на Рила, на 1300 м надморска височина, комплекс Borovets Gardens Apartments може да бъде вашето любимо място за събиране на спомени - ски, разходки в планината, планинско колоездене, безценно време със семейството както през зимата, така и през топлите сезони. Лифтовете и екопътеките в непосредствена близост до комплекса приканват към приключения, след които се отдавате на релакс в сауната и басейна – на разположение на всички собственици на апартаменти в Borovets Gardens Apartments.

Превърнете Borovets Gardens Apartments във ваше убежище сред прохладата. Боровец е ски курортът, който разполага с 25 писти с различна степен на трудност и 12 лифта и влека - идеалното място за зимен спорт .

 

През топлите месеци Borovets Gardens Apartments може да отдъхвате сред прохладата и спокойствието на вековните иглолистни гори, поляните осеяни с цветя и билки, многобройните езера и заснежените върхове.

Отправна точка на много туристически маршрути и излети в Рила планина, локацията предлага и отлични условия за любителите на колоезденето, скалното катерене и алпинизма.

 

Може да изберете между апартамент с една или две спални, както и уютно студио. В месеците, в които няма да използвате имота си за лични цели, може да го отдадете под наем.

За контакти: www.borovetsgardens.bg