fbpx колонката на | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

колонката на

През последните 8 години ползвах едно и също химическо чистене, персоналът беше свикнал  с мен, както и аз с тях. Един от най-големите ми кошмари в живота е да съхранявам и да не знам къде съм пъхнал бележките от обущаря, химическото чистене, оптиката и т.н.
Преди 7-8 години решихме да сменим вратите у дома, защото поставените от строителя на апартамента бяха направени от материала, от който сигурно се правят ковчезите, предоставяни от общината за починали социално слаби.  Направихме вратите, поръчката беше прилична, за 12-13 хиляди лева.
Договорът за повишаване на квалификацията и за  преквалификация намира широко приложение в отношенията между работодателите и техните служители.
Миналата седмица с едни от любимите ми клиенти си говорихме за срокове на годност и наличности в склада. Защо любими?
Криптовалутите отдавна станаха част от ежедневието ни и тема, която вълнува голяма част от обществото.
Обичам в края на работната седмица да разпусна с някой боен другар. Кои са бойните другари? Много просто - тези, с които някога във времето сме правили нещо заедно.
Съвременният свят поставя редица нови предизвикателства пред всеки от нас, неминуемо тласкащи ни към откриване на иновативни решения, които имплементираме все повече в различни сфери от ежедневието ни.
Стоейки или по-скоро лежейки изолиран в къщи две седмици, имах възможност да прочета доста страници от различни книги. Една от книгите, които захванах, е на руската писателка от еврейски произход Мария Степанова - “Памет за паметта”.
В последните години сме свидетели на значителна динамика в световните миграционните процеси.
Когато чуя “Хората нямат пари” ми иде да стана и да си тръгна или да фрасна този, който я е казал, с вестник “Работническо дело” или “Отечествен фронт”, специално подготвен за случая. Безспорно има бедни хора, но ако сте повярвали в това, че няма пари за вашия бизнес и трябва да тръгнете по спирала