fbpx колонката на | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

колонката на

Комуникационният маркетинг има за цел да разкаже чрез правилен канал и формат на реклама на вашите таргет аудитории колко сте добри и защо има смисъл от вас. И винаги трябва да търсите, е възможно най-голяма възвръщаемост от инвестицията, която правите.
Безспорно в практиката най-предпочитаната форма за осъществяване на търговска дейност е Дружеството с ограничена отговорност (ООД).  Редица обстоятелства като динамиката на търговския оборот, промяната в бизнес плановете на съдружниците, влошаване на отношенията между тях, започване на трудово или
Вчера се видяхме с близък мой приятел, доскоро топ мениджър в българския клон на международна корпорация. Докато си говорехме на бутилка вино, преминала неусетно към втора, той започна да разказва за вече бившата си работа в по-друга стилистика от преди.
В момента една от книгите, които чета, е със заглавие “Великият Мао”, чийто автор е далеч от благоразположението към кормчията на китайския народ.
Всеки от нас обича да си представя как нещата могат или биха могли да се случат. Първо, защото имаме нужда от рамка, която да ги прави по-разбираеми, по-малко несигурни и по-лесни.
Това, което е сигурно е, че след КОВИД, нагласите на потребителите няма да са същите както преди, тъй като бизнесът ще е по-различен. Една от спецификите на новата реалност е, че клиентите, независимо дали са крайни или бизнес партньори, ще очакват по-човешко отношение към себе си и своя бизнес.
Адв. Петя Мургова е от най-любимите партньори и приятели на списанието ни. От години тя и нейният екип от адвокатско дружество "Мургова и партньори" са автори на изключително актуални правни теми.
Всъщност дефиницията няма значение. Предлагам ви, както обещах, практически и валидирани концепции и подходи.
Преди няколко дни с дъщеря ми гледахме “Бурлеска” и през цялото време се наслаждавах на играта не на Шер и Кристина Агилера, а на Стенли Тучи - един великолепен актьор, играещ второстепенни роли.
Добре дошли в Колонката за маркетинг от Xplora, чийто старт обявяваме днес! Какво да очаквате от нея?