fbpx Любимите интервюта (втора част) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

Във втори сезон на проекта ни "Истинската скорост на жените" се срещнахме с изключително интересни, успешни, мотивиращи дами от различни професии, с които разговаряхме зад волана на най-новите автомобили у нас. Нека си припомним някои от тях.

Ина Асса е главен дизайнер на БНТ и създател на голяма част от колекциите бизнес облекла на модна къща Credo. Има собствена линия дамски дрехи “Mademoiselle Credo by Ina Assa“. Авторка е и на емблематични аксесоари като сребърната брошка, вплела в себе си български шевици, която английската кралица получи като подарък от президента на България Румен Радев и съпругата му Десислава по време на официалната им аудиенция в Лондон. Освен това, прибавяма и още един щрих - тя е дъщеря на известния ни художник Греди Асса. 

Цялото интервю може да проследите ТУК

Ивелина Атанасова – Генчев е консултант по пазарни стратегии и маркетинг на растежа. Собственик и управляващ директор на маркетинг агенция – Newtrend Agency. Ментор в редица акселераторски програми за стартиращи компании. Автор на теорията за “дигиталните деца” и основен двигател на глобалната инициатива за трансформация на образованието DigitalKidZ: „Училище с отворен код“.

Цялото интервю с нея може да видите ТУК

Инж. Мария Топчийска е първата жена и първият български мениджър, която застава начело на Умната фабрика на лидера в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията - френската компания Schneider Electric, ситуирана в Пловдив. Да ръководиш една от „най-умните“ фабрики у нас, със 700 души служители, изисква много концентрация, умения и спокойствие в трудни моменти.

За тях и чисто женските усещания може да прочетате от интервюто ТУК

Екатерина Стратиева е най-добрата българска състезателка по автомобилен спорт и е трикратна европейска рали шампионка. Въпреки многобройните титли тя е изключително притеснителна, дори срамежлива, красиво луда и много естествена. 

Цялото интервю с нея може да прочетата ТУК