fbpx 22-ят Тенис турнир PEUGEOT излъчи своите шампиони | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

22-ят Тенис турнир PEUGEOT излъчи своите шампиони

На 20 и 21 май 2023, за 22-ра година се проведе най - големия любителски  турнир за смесени двойки в България – “Peugeot 2023”. Турнирът протече оспорвано и динамично, но до стълбичката на победителите се добраха само 3 отбора, като финалното класиране е следното:

1-во място Зоя Динева/Цоло Цветков

2-ро място Антоанета Маркова/Антон Димитров

3-то място Силвия Никова/Зафир Гочев

Турнирът бе отворен за посетители и всеки любител на тениса успя да погледа и да се наслади на играта на тенисистите. За спортсменската игра и максималния комфорт на играчите и в двата дни имаха грижата организаторите София Франс Ауто и партньорите на турнира в лицето на тенис клуб „Левски-София“, BNP PARIBAS, Загорка, Девин, MSJ-Travel и Аргент- 2002

На събитието посетителите имаха възможността да проговорят „езика на привличането“ благодарение на напълно новия и привлекателен от всеки ъгъл - PEUGEOT408. Моделът е първият по своя вид в гамата и представя нова, неустоима посока на идеята за бъдещото технологично, стилистично и дизайнерско развитие на френския лъв. На събитието бяха изложени мотопедите с марка PEUGEOT, както и модели на конвенционални и електрически велосипеди.