fbpx Agilyx Group и българската Некст Консулт обединяват усилия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Agilyx Group и българската Некст Консулт обединяват усилия

Agilyx Group и българската консултантска компания Некст Консулт обявиха своето стратегическо и оперативно партньорство чрез единомислие, споделени ресурси и знание, и активна взаимна подкрепа при предоставянето на консултантски услуги, внедряването на софтуерни решения и развитието на пазара. Основна цел на партньорството е разширяване на глобалния обхват и подобряване на качеството на услугите, предоставяни в екосистемата на Salesforce. Партньорството отваря важни възможности за всяка от тях да навлезе на нови пазари, да разшири обхвата си и да повиши своята експертизата.

„Светът, в който живеем сега, е повече дигитално свързан от всякога преди. “, казва управляващият партньор в Некст Консулт - Орлин Дочев. „Въпреки това виждаме толкова много организации, които не обединяват своите данни, не автоматизират процесите си и не се възползват ефективно от предимствата на съвременните технологии, които вече са достъпни за всички. 

В нашето партньорство с Agilyx виждаме невероятни възможности за добавяне на повече стойност на все повече организации, преразпределяне и освобождаване на ресурси от претоварени експерти и създаване на среда, която предоставя на хората необходимите инструменти, с които да вършат работата си не само по-ефективно и с по-висока производителност, но и които им дават възможността сами да избират от къде и кога.“, споделя Дочев.

„Некст Консулт са водещ партньор и внедрител на Salesforce и за нас е изключителна чест да си партнираме с тях.“, отбелязва изпълнителният директор на Agilyx Group - Джон Катаринич. „Духът, културата на Некст Консулт са подобни на тези на Agilyx Group, а именно стремеж да доставят най-доброто на своите клиенти, иновативно мислене и желание за добавяне на стойност и инвестиция в общността. Тяхната находчивост и мотивация за непрекъснато подобрение и иновации истински ни вдъхновяват.“, отбелязва Катаринич.

Некст Консулт е добре познат, водещ партньор и риселър на Salesforce. Компанията за бизнес и дигитална трансформация на бизнеса притежава консолидиран дългогодишен опит във въвеждането на добри управленски практики и оптимизацията на процеси, а също в дизайн, внедряване и поддръжка на различни софтуерни решения за управление на бизнеса като например ERP, CRM, BI, RPA, PSA и други.

От своя страна, повече от 21 години екипът на Agilyx Group специализира в предоставянето на иновативни технологични решения за бизнеса, въвеждайки водещи ERP, PSA и HCM продукти и предоставяйки услуги от световна класа чрез своите 9 локации по света.