fbpx Ако станете ТВ или мобилен абонат на А1, вече ще имате достъп и до Netflix | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ако станете ТВ или мобилен абонат на А1, вече ще имате достъп и до Netflix

Застудялото време, което започва да ни приближава все повече към Коледа и намаляващия ден, ни задържат все повече у дома, където в уюта на домашния диван или кресло телевизията може да бъде много приятно забавление. А понякога и бягство от черните новини, които почти всеки ден ни атакуват.

Ако сте станали абонат на мобилна или ТВ услуга от А1 след 1 ноември, вече можете да имате достъп до водещата стрийминг платформа в света Netflix, която предлага широк избор от хитови телевизионни предавания, игрални, анимационни и документални филми и други.

Netflix предлага три абонаментни плана, като можете да ги променяте по всяко време:

Basic - 1 устройство, HD качество;

Standard – до 2 устройства, Full HD качество 

Premium – до 4 устройства, 4К/Ultra HD качество.

Можете да заплащате абонаментната си такса за платформата с месечната фактура към А1 за другите услуги, което е супер удобно, защото няма нужда да използвате банкова карта.

Basic планът на Netflix е включен в премиум тарифата за домашна телевизия – А1 ТВ 200 MAX за целия период на абонамента от 24 месеца и за един месец в тарифата А1 ТВ 200+.

Клиентите на мобилните планове Unlimited също могат да се възползват от Netflix Basic, като го добавят към плана си за период до 6 месеца. След изтичането на промоционалния срок, ще заплащате избрания от вас план на Netflix.

Хубаво е, че може да следите любимия си сериал през смартфона или таблета, докато например, пътувате в градския транспорт. Ако пристигнете по-рано, може да продължите гледането по-късно, когато имате време. Разбира се, класическият вариант е пред телевизора, ние съветваме с пуканки в скута, ако си изберете някой любим или пък съвсем актуален филм (Само в последните 4 месеца месеци на тази година излизат общо 29 филма). Може и през гейминг конзола или през компютъра на netflix.com. Изобщо устройство, което се свързва с интернет.

Съдържанието на Netflix в България е достъпно на английски език – звук и субтитри, като за момента не се предвиждат български субтитри. Може да следите и всички предавания на платформата като популярните Stranger Things, The Witcher, Extraction, Wednesday, Lupin и много други. Важно е да се отбележи, че Netflix предлага създаването на детски профили с родителски контрол, така че и децата да могат да се насладят на богатото съдържание от подходящи телевизионни предавания и филми.

Така че, един клик ТУК – и изберете плана, който най-добре ще отговори на интересите ви.