fbpx ALD Automotive организира мащабен тест драйв на електрифицирани автомобили | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

ALD Automotive организира мащабен тест драйв на електрифицирани автомобили

За поредна година ALD Automotive организира тест-драйв, в рамките на което настоящи и потенциални корпоративни клиенти имаха възможност да разгледат и шофират електрифицирани автомобили от брандовете Alpha-Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar Land-Rover, Lexus, Mini, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Subaru, Toyota, Volvo и Volkswagen. 

Автомобилните брандове представиха основните си и най-нови модели от всички класове и включително от лекотоварните си гами, базирани на хибридни и напълно електрически технологии. Друг акцент в рамките на тест-драйв инициативата беше и възможността клиентите да тестват електрическите велосипеди на EconicOne – интересна и перспективна опция за градска мобилност. Решения за зареждане на електрически автомoбили бяха показани от Eldrive. 

Педро Диас, Управляващ директор на АЛД Аутомотив ЕООД.

„Традиционно демонстрираме пред корпоративните клиенти най-новото от света на електрическата мобилност. Заедно с автомобилните брандове и останалите партньори се стремим да покажем възможно най-пълна картина на моделите и решенията, които имат на разположение за своите бизнеси.“, каза Педро Диас, Управляващ директор на АЛД Аутомотив ЕООД.

 

Интеграцията на екологични превозни средства е ключов фактор в борбата с климатичните промени и стремежа към намаляване на въглеродните емисии в глобален мащаб. Транспортът е факторът за изменение на климата с най-бърз растеж, като вече представлява 23% от глобалните емисии на парникови газове, свързани с енергията – 17% само от автомобилния транспорт – основна посока на фокус на декарбонизация.