fbpx Американска компания разкрива нови 100 работни места в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Американска компания разкрива нови 100 работни места в България

Американска компания разкрива нови 100 работни места в България

Американската компания C3i, специализирана в предоставянето на ИТ услуги и аутсорсинг на бизнес процеси за фармацевтичната индустрия, ще разкрие нови 100 работни позиции в България. Джоел Морс, Главен изпълнителен директор на C3i и Светослав Георгиев, Управляващ директор на C3i за България обявиха официално разширяването на дейността на компанията у нас на събитие за откриването на нов офис в София.

“Търсим хора, които владеят западноевропейски езици на високо ниво и имат умения за работа с клиенти. Даваме възможност и на млади хора без трудов стаж да започнат работа.“, каза Светослав Георгиев, Управляващ директор на C3i за България. „Инвестираме в обучение за всички нови служители относно естеството на работата и индустрията, поради което специализирано техническо образование не се изисква. C3i е динамичноразвиваща се компания с гъвкава структура, което позволява кариерно развитие. Мотивираме служителите си с допълнителни възнаграждения спрямо резултатите им, както и ги насочваме към проекти спрямо тяхната индивидуалност, опит и интереси“, допълни той.

C3i е специализирана в предлагането на ИТ аутсорсинг услуги за фармацевтични компании, организации, извършващи клинични изследвания, както и такива в сферата на телемедицината. Компанията се развива динамично в глобален аспект и в момента над 1600 служители в САЩ, България, Индия и Китай обслужват повече от 70 клиенти по цял свят, голяма част от които са сред топ 50 на фармацевтичните компании.

През 2005 г. C3i отваря офиса си в България, откъдето предоставя техническа поддръжка чрез телефон, имейл и чат на повече от 20 езика. В момента, в българския клон на компанията работят над 400 служители, обслужващи повече от 40 клиенти.

 

Facebook коментари