fbpx АРИС КАРГО ООД | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

АРИС КАРГО ООД

АРИС КАРГО ООД

"АРИС КАРГО" ООД е 100% частна българска спедиторска компания. Основана в началото на 2001 г., фирмата предлага широк спектър от спедиторски услуги и пакети спедиторски услуги. Основен принцип в дейността и е да се съобразява с конкретните изисквания на клиентите и да им предоставя услуги, като отчита специфичните им логистични нужди. От 01.06.2001 г. "Арис Карго" е официален агент за България на Menlo Worldwide Forwarding (бивш Emery Worldwide).
Menlo Worldwide Forwarding е един от водещите въздушни интегратори в света. Menlo предлага глобален въздушен и морски транспорт, логистично управление и митническо брокерство на правителствени клиенти, корпорации, индустриални клиенти и вериги за продажба на дребно. Сред основните му клиенти са Пентагонът (за 1998 г. Menlo е избран за спедитор №1 на Пентагона), Главното командване за Военен трафик - (за 2000 г. Menlo е номиниран и печели наградата на Командването за качество), 3Com, Ingersoll Rand и т.н. Menlo предлага услугите си в над 200 страни чрез мрежа от повече от 500 офиса.
"АРИС КАРГО ООД" съвместно със съдружника си "ЕКСТРАНС" ООД и партнирайки си с Menlo Worldwide Forwarding предлага следните спедиторски услуги:
Входящи и изходящи въздушни товари за и от цял свят.
Организиране на комбиниран превоз (шосеен-въздушен и въздушен-морски).
Организиране на морски превози - групажни и цели контейнери.
Митническо представителство в България и чужбина.
Складиране под митнически контрол - временен склад, митнически склад тип А.
Транспорт в страната под митнически
контрол.
Качествен и авариен контрол.
Карго застраховки.
Логистика.
Фирмата оперира редовна товарна
линия Виена - София.

Facebook коментари