fbpx Ауто Франс 3000 е първото дилърство у нас с новата визуална идентичност на Dacia | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ауто Франс 3000 е първото дилърство у нас с новата визуална идентичност на Dacia

Шоурумът на Ауто Франс 3000 на ул. ”Резбарска” 5 в София е първата локация у нас с изцяло обновен дизайн в унисон с новата визия на марката. Шоурумите са проектирани с идеята да бъдат пестеливи, като останат само онези елементи, които са съществени за пространството и клиентското изживяване. Тотемът е висок и солиден, за да олицетвори надеждността на марката.

Обновяването на интериорния дизайн е поверено на Studio 5•5 заради техния отговорен подход към проектирането. Те се придържат към устойчив дизайн, намаляване на свръхконсумацията и излишъците чрез вдъхване на нов живот на стари предмети. Целта е да се предложи решение, което е екологично и устойчиво. 

В по-голямата си част материалите, използвани за панели, килими, подови настилки, осветителни тела, бои и т.н., са рециклирани и устойчиви, избрани като част от постоянната грижа за околната среда. Стойките, използвани за панелите, са направени от рециклирани гуми и са сглобени с помощта на емблемата на марката. Вярна на името си, Dacia Link свързва целия дизайн в едно – физически и метафорично.

Оранжеви обозначения „DACIA & АЗ“ предоставят ясно резюме на клиентското изживяване:

1.    Избирам и тествам

2.    Адаптирам моите услуги и финансиране

3.    Поръчвам колата си и поддържам връзка

Дилърството Ауто Франс 3000 на ул.”Резбарска” 5 в София е първата изцяло обновена локация на Dacia в страната. То отваря врати през 2005 г. и е първият официален дилър на марката Dacia в България. Сега, екстериорният и интериорният дизайн на  дилърството е изцяло актуализиран, за да донесе по-голяма видимост и усещане за модерност. То демонстрира нови елементи, подчинени на новия визуален език на марката.

До началото на 2024 г. предстои обновяването на цялата дилърска мрежа в страната.