fbpx Bang & Olufsen и Ferrari със специална нова колекция | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Bang & Olufsen и Ferrari със специална нова колекция

Bang & Olufsen обяви нова колекция с легендарното име в моторните спортове Ferrari. Колекцията подчертава изкусното използване на алуминий от страна на Bang & Olufsen и ознаменува споделената страст на двете марки за баланс, мощ и прецизност чрез пресъздаването на серии от слушалки и озвучителни тела: домашният говорител Beosound 2, слушалките Beoplay H95, слушалките тип „тапи“ Beoplay EX и портативната колонка Beosound Explore. Всички те са обединени от забележителните червени нюанси, които създават безпогрешна връзка с идентичността на марката Ferrari.

Колекцията прави крачка встрани от традиционни подход на Bang & Olufsen, както обяснява Старши вицепрезидентът за бизнес развитие в Bang & Olufsen, Christoffer Poulsen: „Нашите класически говорители са предназначени да се слеят по естествен начин с домовете на хората, но същевременно да изпъкват със своя красив дизайн. Тази колекция е различна. Това са предмети, които правят изявление. Точно като суперколите, те се открояват и биват лесно забелязвани и чувани, където и да са поставени.”

Beosound 2 осигурява 360-градусово домашно аудио преживяване, което изпълва всяко пространство, в което е поставен. Неговият дизайн е достатъчно гъвкав, за да позволи позициониране на пода, масата или на лавица на стената. Освен това той лесно може да бъде местен от стая в стая. Активната RoomSense функция и вградените сензори за близост кореспондират с красотата на Beosound 2 с умни технологии, а висококачественият алуминиев конус, който огражда говорителя, предлага елегантна външност и върхова звукова акустика.

Beoplay EX, най-мощните true wireless слушалки на Bang & Olufsen, предлагат активно шумопотискане, несравним звук и идват с кутийка за зареждане за до 20 часа слушане в движение. Шест микрофона и интелигентна технология за оформяне на гласа позволяват Beoplay EX да бъдат използвани и за работни разговори, и за наслада от музиката в еднаква степен.

Във Ferrari Collection дясната слушалка идва със забележително черно фолирано лого на емблемата на Ferrari, разположена под стъкло в иконичния червен цвят, изрязано и полирано за постигане на блясък, подобен на огледало.

Слушалките вече са налични в България.