fbpx Българската SEO агенция Serpact с престижна международна награда | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Българската SEO агенция Serpact с престижна международна награда

етикети

Българската агенция Serpact беше избрана за втората най-добра малка SEO агенция в света по време на наградите Global Search Awards. Журито оцени цялостната дейност на компанията, постигнатите успехи при работата с клиенти, както и управлението на екипите и изградените процеси в тях. Акцент беше поставен върху благоприятната и перспективна среда, която Serpact създава за служителите си.

Това е втори приз за агенцията от престижния международен конкурс, но за първи път компанията получава отличието в категория “Best Global Small SEO Agency”.

Global Search Awards отличава постиженията на професионалисти в три направления на дигиталния маркетинг и рекламата - SEO, PPC и Content Marketing. Българската агенция се нареди на второ място, пред конкуренти от шест държави.

“Тази награда показва, че услугите и продуктите на българските компании са на световно ниво. Призът е признание не само за професионалистите от Serpact, но и за всички SEO колеги, както и за всички CEO колеги у нас”, коментира Никола Минков, главен изпълнителен диpeĸтop нa Serpact. “Въпреки че имаме над 2500 успешни SEO проекта и 14 международни отличия, предстои да разгърнем още повече потенциала си.”

За агенцията от Свиленград едни от най-значимите международни награди са за успешни кампании за български клиенти. За 7-те години от създаването си досега успява да реализира успешно 2500 + SEO проекта, 750+ content marketing стратегии и 1200+ технически задания. Има над 80 международни сертификата и 14 международни награди. Сред клиентите ѝ са bTV, Tavex, 24 часа, Банка ДСК. Към момента в екипа на агенцията работят 22 професионалисти от различни градове в страната и чужбина.