fbpx Бургас получи голямата награда от "Ваканция и СПА експо" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Бургас получи голямата награда от "Ваканция и СПА експо"

Община Бургас спечели голямата награда за иновативни практически модели за развитие на културния туризъм получи на Международната туристическа борса "Ваканция и СПА експо".

Специалното отличие за атрактивно и професионално представяне на български туристически продукт получиха Общинското предприятие за туризъм "Мадарски конник" – Шумен и общините Враца и Казанлък. Бе връчена  награда и на Комитета по туризъм и хотелиерство на правителството на Москва за активно и професионално представяне на "Ваканция и СПА експо".

В изложението участваха над 300 изложители, представени са 280 щанда от 16 страни. На националния щанд на България, организиран върху 120 кв. м. площ, Министерството на икономиката представи 25 изложители - общини и общински туристически предприятия, културни институции, организации и други. На борсата се представха и българските ЕДЕН дестинации (най-добрите туристически дестинации) по едноименния европроект на икономическото ведомство. Българските участници на експото бяха общо 225.