Четири признания за LG

етикети: 

LG Electronics (LG) получи четири награди от тазгодишната церемония на европейската асоциация European Imaging and Sound Association (EISA). Това е четвъртото поредно признание за OLED телевизорите на LG, а G серията смартфони бе отличена за втора поредна година. Престижните награди EISA се присъждат всяка година и се определят от панел от 50 списания от 20 европейски държави, покриващи теми, свързани с мултимедията. Продуктите се оценяват по критерии, свързани с технологии, дизайн и иновация.

4K OLED телевизорът на LG модел 65EG960V спечели в категорията за домашно кино със своя широк 65-инчов извит дисплей, който създава безкрайно контрастно съотношение и невероятно реалистични цветове за потапящо зрителско преживяване.

Победителят в категорията European Smart TV 2015-2016, 65-инчовият PRIME UHD TV1 (модел 65UF950V) с webOS 2.0, е перфектен пример за новото поколение от смарт телевизори на LG. Той е част от гамата PRIME UHD телевизори на LG, която предлага много по-високо качество на картината от конкурентните LCD телевизори и създава по-добро потребителско преживяване.

Ключовият модел смартфон на LG G4 получи тазгодишната награда за смартфон камера European Smartphone Camera Award благодарение на мощната си 16-мегапикселова камера с OIS 2.0 и F1.8 бленда на обектива. Лазерният автоматичен фокус и блендата F1.8 дават възможност на потребителите да заснемат красиви и ясни изображения, дори и при условия на слаба осветеност.

Победителят в категорията за носими устройства European Wearable Device Award е LG Watch Urbane - елегантно носимо устройство с Android, чийто корпус е изцяло метален. Часовникът е проектиран около 1.3-инчов кръгъл OLED дисплей с резолюция 320 x 320 пиксела и плътност от 245ppi. Оборудван с процесор 1.2GHz Qualcomm Snapdragon™ 400 и 4GB памет за съхранение, Watch Urbane е носимо устройство, което изглежда като луксозен часовник, подходящ за всеки случай.

 

Моля коментирайте