fbpx Четири признания за LG | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Четири признания за LG

Четири признания за LG

етикети

LG Electronics (LG) получи четири награди от тазгодишната церемония на европейската асоциация European Imaging and Sound Association (EISA). Това е четвъртото поредно признание за OLED телевизорите на LG, а G серията смартфони бе отличена за втора поредна година. Престижните награди EISA се присъждат всяка година и се определят от панел от 50 списания от 20 европейски държави, покриващи теми, свързани с мултимедията. Продуктите се оценяват по критерии, свързани с технологии, дизайн и иновация.

4K OLED телевизорът на LG модел 65EG960V спечели в категорията за домашно кино със своя широк 65-инчов извит дисплей, който създава безкрайно контрастно съотношение и невероятно реалистични цветове за потапящо зрителско преживяване.

Победителят в категорията European Smart TV 2015-2016, 65-инчовият PRIME UHD TV1 (модел 65UF950V) с webOS 2.0, е перфектен пример за новото поколение от смарт телевизори на LG. Той е част от гамата PRIME UHD телевизори на LG, която предлага много по-високо качество на картината от конкурентните LCD телевизори и създава по-добро потребителско преживяване.

Ключовият модел смартфон на LG G4 получи тазгодишната награда за смартфон камера European Smartphone Camera Award благодарение на мощната си 16-мегапикселова камера с OIS 2.0 и F1.8 бленда на обектива. Лазерният автоматичен фокус и блендата F1.8 дават възможност на потребителите да заснемат красиви и ясни изображения, дори и при условия на слаба осветеност.

Победителят в категорията за носими устройства European Wearable Device Award е LG Watch Urbane - елегантно носимо устройство с Android, чийто корпус е изцяло метален. Часовникът е проектиран около 1.3-инчов кръгъл OLED дисплей с резолюция 320 x 320 пиксела и плътност от 245ppi. Оборудван с процесор 1.2GHz Qualcomm Snapdragon™ 400 и 4GB памет за съхранение, Watch Urbane е носимо устройство, което изглежда като луксозен часовник, подходящ за всеки случай.