fbpx D-Link България с огромен ръст през тази годината | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

D-Link България с огромен ръст през тази годината

D-Link, водещ доставчик на цялостни мрежови и комуникационни решения, обяви забележителен ръст на продажбите на компанията в България от началото на 2011 в няколко ключови пазарни сегмента. Не са много компаниите, които могат да отбележат 217 % ръст при IP базираните системи за видеонаблюдение и увеличение от повече от 2 пъти на бизнеса си с решения за съхранение.

В последните месеци D-Link представи редица нови решения точно в цитираните сегменти. След премиерата на бизнес гамата от сторидж решения DSN-6000 през пролетта, компанията наскоро отправи и друго атрактивно предложение от висок клас - DNS-1100-04 с комбинация на iSCSI технология и традиционните NAS предимства.
Вниманието на бизнеса по отношение на IP базираното видео наблюдение привлякоха цялостните решения, включващи сериите смарт комутатори с Power over Ethernet интерфейс DGS-1210, мрежовите сториджи от DNS серията, както и IP камери.
„Подкрепата на локалните ни партньори е ключова за този ръст и заедно тепърва ще предлагаме иновативни решения на достъпни цени, които точно удовлетворяват изискванията на бизнеса., сподели новият мениджър на D-Link България Огнян Данчев.