Девет нови членове на форума на бизнес лидерите

Девет нови компании бяха официално посрещнати в общността на Българския форум на бизнес лидерите – първата бизнес асоциация в страната с фокус върху ценностите на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност. Най-новите членове на Форума са Грийн Лайф Пропърти Дивелопмент, Джей Пойнт, Екофарм, Каменица, Кеш Кредит Мобайл, Лойдс Регистър, Некст Консулт, Спиди, Уолтопия, бяха приветствани от над 70 представители на бизнес средите на елегантен коктейл в Гранд хотел „София” снощи.
Ираван Хира, председател на Форума, в началото на церемонията. Той връчи на топ мениджърите на новоприсъединените компании сертификат за членство, значка и Стандарта за бизнес етика на БФБЛ, гарант за етични и прозрачни бизнес практики.

„Новите лидери” се провежда в края на всяка година и има за цел да запознае бизнес общността с новите членове на организацията, както и с новите лица сред висшия мениджмънт на компании, членуващи във Форума. На чаша вино гостите имаха възможност да обменят контакти и идеи за партньорство. Всички те потвърдиха готовността си да развиват прозрачен и социално-отговорен бизнес.

Моля коментирайте