Другото лице на цветята от София Борисова

 
 

Ефирни материи и дантела използва дизайнерката София Борисова в най-новата си колекция The Flowers by Sofia Borisova 2013, която бе показана на впечатляващо ревю в Шоурум HITACHI. Огромното пространство се оказа тясно да събере многото почитатели на младата топ дизайнерка. Красивите манекенки, излъчващи естествен чар и лекота, дефилираха по специално изградения подиум в щоурума и въпреки огромната височина на токовете на обувките, по великолепен начин представиха тоалетите. Пред изумените очи на гостите, „черешката на тортата” бе свалена на подиума от лопатата на огромна машина на HITACHI и представи финалното цвете на спектакъла.

 

Тоалетите от новата колекция излъчват настроение, което носят цветята и техните листа. Във всеки сантиметър плат дизайнерката е вложила своите емоции, а във всеки тоалет под различна форма присъстват цветята. Едва ли би останала безразлична към тоалетите някоя дама, независимо дали личният и стил допуска да е с тоалет, от който струи лукс и в същото време съблазън. Дрехите са подходящи, както за официална вечеря или парти, така и за деловото ежедневие.

 

 

София Борисова демонстрира как една рокля или панталон могат да бъдат преобразени в няколко тоалета. Новата линия е наслагването на дантела върху дантела. Изключително ефирни са ризите, както и дантелени панталонки съчетани с вталени сака или дълги поли. Вярна на стила си дизайнерката залага и на богати тюлени поли и феерични рокли. София е заложила на модерни материи - ясмин и наоми (комбинация между вискоза и вълна), ретро дантели, феерични естествени коприни, шифон, сатен, шантунг и фин тюл, памук. Бизнес дамите със сигурност ще намерят своя тоалет, тъй като комбинацията черно и бяло е доминираща в новата колекция, а за повече настроение могат да изберат някой от тоалетите в пастелни цветове.

 

 

Facebook comments