DS с премиера на програмата ONLY YOU

Автосалон Париж 2016

DS с премиера на програмата ONLY YOU

На автомобилния салон в Париж, който днес отваря врати първо за медиите, посетителите на щанда на DS ще открият много повече от вселената на Марката и нейните изключителни автомобили. Един от стълбовете на стратегията на Марката е програмата наречена ONLY YOU, отворена за всички клиенти на DS, които са закупили модел или услуга на Марката за тяхната мобилност. С програмата ONLY YOU, DS Automobiles полага основите на едно различно преживяване, изискано и авангардно. Уважение, отзивчивост, персонализиране, лесна употреба, дългосрочни отношения и без проблеми с клиентите. Програмата ONLY YOU е основана на три основни и отличителни принципа:

- DS е винаги заедно с клиента си. Клиентът може да избере да отиде при DS или да поиска DS да дойде при него. Неговият съветник DS е винаги на разположение, за да отговори на въпросите му.
- DS гарантира мобилността на клиента.
- За DS всеки клиент е уникален и трябва да се чувства привилегирован. Лоялността му се възнаграждава и му дава право на привилегии.

Ще се предлагат много опции. Някои от тях вече се въвеждат във Франция, през 2017 г. те ще се предлагат в Европа и Китай, а от 2018 г. в целия свят.

Посетителите на салона ще могат да се възползват предпремиерно от услугата DS Parking Valet. Нужно е само да изтеглят мобилното приложение MyDS и да се регистрират, за да може личният им служител да поеме автомобила им DS при пристигането им в Изложбения център.

Facebook коментари