fbpx eBay стартира в България Академията за търговци на авто и мото части и аксесоари | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

eBay стартира в България Академията за търговци на авто и мото части и аксесоари

eBay създава цялостна програма за развитие на българските малки и средни предприятия, които продават автомобилни части и аксесоари. Тя включва нова обучителна програма на eBay – Академия за търговци на авто и мото части и аксесоари, както и инициатива за ексклузивна подкрепа eBay Growth. Проектът е насочен към популяризиране на българските търговци на авточасти и аксесоари сред близо 150 млн. купувачи от 190 държави, както и към осигуряване на най-добрите условия за продажби на търговците от България.

Академията за търговци на авто и мото части и аксесоари е уникална обучителна програма, разработена специално за българския пазар. Тя се състои от 5 онлайн сесии, водени от Стефан Ташев, посланик на eBay в България, собственик на успешната българска компания за авточасти Тарос Трейд и ветеран в продажбите на eBay. Програмата ще обхване всички добри практики на платформата - от създаването на акаунт и качването на артикулите от инвентара до използването на инструментите за привличане на нови клиенти.

Класиралите се за участие в програмата бизнеси, търгуващи с авточасти и аксесоари, ще получат достъп до ексклузивен набор от предимства:

  • Изчерпателна програма за обучение на български език с посланика на eBay
  • Персонализиран бизнес план и инструменти за разрастване на бизнеса в световен мащаб
  • Специални решения в помощ на търговците на авточасти и аксесоари за автоматично създаване и качване на пълен продуктов каталог в eBay
  • Сертификат за завършване на програмата на eBay
  • Освен това участниците могат да получат персонализирани съвети от екипа на eBay за развитие на бизнеса си и безплатен абонамент за магазин в eBay.

За да се възползват от предимствата на Академията, търговците е необходимо да:

  • Разполагат със 150+ артикула от категорията „Авточасти и аксесоари“ за продажба
  • Да попълнят формуляра за участие на сайта

Да посетят всички лекции и да завършат успешно обучението