fbpx ФАРА събира експертите от комуникационния бизнес през юни в Бургас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

ФАРА събира експертите от комуникационния бизнес през юни в Бургас

Най-големият и престижен форум на комуникационната индустрия в България – ФАРА‘23. ще се проведе за първи път в Бургас от 8 до 10 юни в пространството на Международен конгресен център Бургас. Фестивалът се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА).

В конкурсната програма на фестивала участват комуникационни компании с рекламни форми и кампании, създадени в България и реализирани в страната или чужбина, които са публикувани/излъчени/организирани в периода 01.01.2022 – 20.04.2023 г., като големите победители ще бъдат обявени по време церемонията за награждаване на ФАРА’23 на 10 юни 2023 г. в Бургас.

Тази година събитието отново ще представи творческия и медийния конкурси. Всеки от тях се провежда в съответствие със своя специфичен регламент, категории и критерии. Журито на творческия фестивал ще бъде съставено от творчески директори и специалисти с доказан опит и постижения в своята професия в България и чужбина.

Вече са отворени акредитациите за Фестивала ТУК  с преференциални условия е до 10 май. Членове на БАКА и студенти получават специални цени за достъп до събитието.

Партньорството с Art Directors Club of Europe изведе ФАРА на съвършено ново ниво. Конкурсната програма на Фестивала придоби и международно измерение, защото всички наградени проекти имат възможност да се състезават в ADCE Awards. Така най-високо отличените български проекти се конкурират с най-добрите кампании от цяла Европа.