fbpx GEFCO откри „Фабрика за иновации“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

GEFCO откри „Фабрика за иновации“

GEFCO откри „Фабрика за иновации“

Групата GEFCO, глобален доставчик в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, обяви днес откриването на „Фабрика за иновации“. Инициативата е от изключително значение за иновационната стратегия на Групата и има за цел да популяризира нови идеи и творчество в екипите на GEFCO по целия свят.

„Фабриката за иновации“ на GEFCO е създадена да подхранва култура на иновациите  като дава възможност на всеки служител в компанията да измисля и изследва иновативни идеи, с потенциал да ги развива в решения за подпомагане на растежа на бизнеса. Целта на Групата е да повиши творческия дух на своите служители, като осигури вътрешен инкубатор за техните най-обещаващи нови концепции.

„Фабриката за иновации“ ще бъде отворена целогодишно, което ще даде възможност на кандидатите, които работят в екип, да представят своите проекти и иновативни идеи по всяко време. Те могат да се прилагат за всяка област от дейността на GEFCO, но трябва да бъдат съгласувани с иновационните устои на GEFCO, да отговарят на нуждите на клиентите и да бъдат по мащаба на цялата група. Определена е Наблюдаваща комисия за иновации, която се състои от вътрешни експерти и ще оценява най-добрите концепции въз основа на тези критерии. След това избраните екипи ще бъдат поканени във "Фабриката за иновации", където ще бъдат осигурени ресурси и ще бъдат подпомогнати от вътрешни експерти за успешно разработване на техния проект. След като защитят и обосноват концепцията си, участниците ще получат платен отпуск от редовната си работа, за да се съсредоточат изцяло върху разработването на техните идеи.

Facebook коментари