fbpx Great Wall представя "мини" производство на щанда си в автосалон Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Great Wall представя "мини" производство на щанда си в автосалон Пловдив

Акцент на щанда на Great Wall е Нover H6, който започва да се произвежда в завода на Литекс Моторс край гр. Ловеч. На щанда, който е около 300 м2 щанд компанията в специален кът се демонстрира производствения процес на колите, като на място посетителите могат да говорят с младите инженери от завода и да получат повече информация.
Българският автомобилен производител Литекс Моторс е подготвил и редица специални условия за своите клиенти за периода на Автосалон Пловдив 2013. Компанията е предвидила и представяне на специална версия на най-успешния пикап у нас – Great Wall Steed 5.
Литекс Моторс продължава с изненадите, като на 02 октомври, сряда, специален гост на щанда на родните коли Great Wall ще бъде лицето на рекламната кампания за автомобила Voleex C10 - „Родната Звезда” Ана Пападопулу.
За посетителите на щанда има и специална награда. Всеки, качил своя лична снимка на фейсбук страницата на Great Wall Bulgaria от щанда на компанията в рамките на изложението в Пловдив, ще участва в томбола за спечелването на уикенд с автомобил Great Wall плюс подарък пълен резервоар гориво.
Феновете на марката Great Wall ще могат да дават и своите мнения и предложения за щанда на любимата им марка посредством специално предназначена анкета, а един от тях ще сe зарадва на подарък - таблет Samsung Galaxy Tab 2 7.0.