Hyundai вдъхновява туристи в 6 знакови града по света

Hyundai Motor започва кампанията в 6 световни туристически дестинации, насърчавайки туристите да споделят своите моменти. Над 55 млн. в Барселона, Истанбул, Мексико Сити, Ню Йорк, Париж и Сингапур ще бъдат свидетели на кампанията и илюстрациите, разположени по градския транспорт в съответните градове. Така Hyundai се превръща в компания по време на пътуването в най-приятните моменти.

В Истанбул, Ню Йорк и Мексико Сити ще гастролират автобуси и трамваи със снимки, които създават оптична илюзия и олицетворяват живота в метрополитените.

Креативните мозайки са съставени от хиляди малки лога Hyundai. Гледани от разстояние, те образуват култова снимка на града. Например в Ню Йорк се виждат знаковите небостъргачи на Манхатън, а съобщението на Hyundai Motor е: „Върнете се. В Ню Йорк има още какво да видите“.

В Барселона, Париж и Сингапур туристите ще могат да прочетат интересното съобщение – „Очаква ви ново приключение“. В тези градове също ще бъде използван публичният транспорт, както и наскоро представения SUV – Tucson.

Пътуващите могат да постват своите селфита и снимки с автобусите и трамваите със снимките на Hyundai във Facebook, Twitter и Instagram, използвайки #HyundaiTravelmate. В Париж и Мексико Сити е осигурен и безплатен Wi-Fi.