fbpx „История без край” разказана на гурме парти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„История без край” разказана на гурме парти

Много гости присъстваха на първото по рода си ексклузивно гурме парти по повод обявяването на новото вино „История без край” от винарска изба „Едоардо Миролио“. С това свое нововъведение производителите възраждат близо 70-годишна традиция в производството на сорт вино. За да разкажат историята на виното към събитието се включиха водещи производители на храна и така за пореден път бе доказана здравата връзка между качественото вино и хубавата храна. Сред присъстващите бяха посланици, представители на бизнес средите, шоу бизнеса и любители на сомелиерството.
В гурме фиестата участва фирма „Жоси“ с представяне на традиционни и деликатесни млечни продукти, сред които новата краве и биволска моцарела. Компанията разполага със собствена животновъдна ферма и предприятие за преработка на млечни продукти с капацитет до 60 тона мляко на ден, както и с модерна и съвременна база за производство.
Майсторлъшките продукти на „Орехите” бяха предпочитаното мезе към висококачественото вино. Любителите имаха възможност да се насладят на неповторимия вкус на асортимента на марка „Орехите“ - добруджанска луканка, суджук, сушеница и бабек, произведени по традиционни български рецепти.
„Гивис“ зарадваха присъстващите с богато разнообразие от пилешки продукти, а в менюто не липсваха и рибни деликатеси, предоставени от хотел - ресторант „Рибарникъ”, който успешно съчетава възможност за отдих и бизнес срещи в тишината и спокойствието на красивата природа на Странджа планина.

Инвестираните капитали на винарска изба „Едоардо Миролио” до момента възлизат на близо 22 млн.евро, а откритите от компанията работни места надхвърля 200. Годишният производствен капацитет е 1 милион литра вино.