fbpx Какво се крие зад „Дивата аристокрация“? | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Какво се крие зад „Дивата аристокрация“?

 

Младата художничка Лиляна Станаилова откри първата си самостоятелна изложба в собствената си галерия LS Art Gallery на ул.“Будапеща“№70 в столицата. Изложбата е наречена „Дивата аристокрация“. Талантливата госпожица представи 28 платна с маслени бои в предпочитаните от нея стилове реализъм и сюрреализъм, а докато гостите се наслаждаваха на платната сред елегантната обстановка на галерията звучеше музика, изпълнена от цигулка и виолончело.
Освен изложбата, младата художничка стартира и своя лична благотворителна инициатива. Събраните средства от продажбата на картините ще бъдат предоставени на нуждаещи се роми за закупуване на нова къща. Преди време Лили се запознава с 6-членната фамилия, която живее в пристройка в столичния квартал „Витоша“. От силното земетресение през май къщата им е почти непригодна за живеене. Именно заради това тя решава да им помогне. Специални гости на откриването бяха 15-годишната Дафи и 14-годишния Краси, които искренно бяха развълнувани, но гордо позираха пред камерите и фотоапаратите.

Лиляна Станаилова е позната в обществените среди като тв лице. Преди година тя бе водеща на токшоуто „Време за мъже“ по TV 7. С днешна дата 23-годишната красавица няма амбиции за тв кариера. Тя е студентка в специалност „Екология“ в НБУ, а паралелно с това развива и свой собствен бизнес. Освен талантлива, Лили е и истински топ-модел, преди време тя красеше корицата на мъжкото списание MR.BIG.
Експозицията ще е постоянна. Лили се е заела с нелеката задача, да дава път на млади творци в своето арт пространство и обещава в галерията да се случват интересни арт събития.