fbpx Концептът IONIQ ще демонстрират технология за самостоятелно шофиране | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Концептът IONIQ ще демонстрират технология за самостоятелно шофиране

Hyundai Motor ще демонстрира своята визия за мобилността на бъдещето по време на Международното изложение за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас от 5 до 8 януари, 2017 г. Павилионът на Hyundai Motor ще се превърне в арена за редица иновативни технологии, фокусирани върху интелигентното автономно шофиране и модерни, хипер свързани решения, които ще свързват автомобилите с ежедневието на клиентите.

Автономни модели IONIQ ще се движат по тестови маршрути по булевардите около CES, докато вътре посетителите могат да изживеят пътешествие без шофьор чрез поглъщащи симулатори на виртуална реалност. Изложеният IONIQ Hybrid ще разкрие подобрения, които допълнително ще затвърдят репутацията му на един от най-икономичните автомобили в света, а нова концепция за микро мобилност, внедрена в IONIQ Electric, ще демонстрира бъдещето на мобилността през първата и последната миля.

Hyundai Motor ще представи също интерактивно изживяване, за да демонстрира как хипер свързаната автомобилна платформа, разработена съвместно с водещата в световен мащаб IT компания Cisco, ще играе главна роля, за да направи утрешния начин на живот още по-удобен. Концепцията Mobility Vision на Hyundai Motor, съдържаща визията на компанията за мобилността, показва как технологиите Smart House (Интелигентен дом) и Connected Car (Свързан автомобил) ще размият границите между мобилност и пространство за живеене и работа. 

Други технологии в павилиона на Изложението представят фокуса на Hyundai Motor върху благосъстоянието на клиентите им. Кокпитът с грижа за здравето свързва автомобила и водача, за да увеличи продуктивността или отпускането по време на пътуване. Междувременно наборът на компанията от модерни екзоскелети за носене показва нейния ангажимент към социалната отговорност, като предлага нова свобода на мобилност за клиенти, които се нуждаят от физическа подкрепа за повдигане или повтарящи се дейности, както и подпомагане на хора, чиято мобилност е ограничена.