fbpx Круизите на Celestyal предлагат надграждане на каюти с апартаменти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Круизите на Celestyal предлагат надграждане на каюти с апартаменти

етикети

Круизите на Celestyal предоставят възможност на гостите за надграждане (ъпгрейд) на резервациите си на каюти с апартаменти. Офертата „Upgrade Your Summer“ е валидна за нови резервации до 3 юни за четиринадесет плавания през лятото, включително три- и четиридневните круизи „Иконичната Егея“ и седемдневния „Идиличната Егея“, които плават от 1 юни до 24 август тази година.

Гостите могат да изберат надграждане на резервацията си на външна каюта за Junior Suite апартаменти или за каюта с балкон, или да вземат каюта с изглед към океана на цената на вътрешна каюта.

Цените за тридневен маршрут на борда на Celestyal Discovery за каюта с балкон започват от 629 евро на човек, като с тази оферта спестявате до 60 евро на човек, а тези за каюта с изглед към океана са от 459 евро на човек, като спестявате до 170 евро на човек.

Цените за седемдневен маршрут на борда на Celestyal Journey за Junior Suite апартамент започват от 1059 евро на човек, като спестявате до 950 евро на човек, а в апартамент с изглед към океана – от 789 евро на човек, като спестявате до 740 евро на човек.

Гостите, настанени в Junior Dream Suites, се възползват от просторни каюти с балкони, резервация за всички основни хранения в ресторант Smoked Olive, както и допълнителни удобства като халати и чехли в стаята.

Четиридневният круиз „Иконичната Егея“ с тръгване от и връщане в Атина посещава о. Миконос, Кушадасъ, о. Патмос, о. Родос, Ираклион и о. Санторини. Седемдневният маршрут „Идиличната Егея“ (Idyllic Aegean) с тръгване от и връщане в Атина посещава Солун, Кушадасъ, о. Крит, о. Санторини, о. Миконос и о. Милос.

celestyal.com