fbpx Излезе от печат луксозното ни списание "твоята ВАКАНЦИЯ", лято 2023 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Излезе от печат луксозното ни списание "твоята ВАКАНЦИЯ", лято 2023

Излезе от печат луксозното ни списание за свободното време твоята ВАКАНЦИЯ, ЛЯТО 2023.

Готови ли сте да летите около 12 часа, за да посрещате морски изгреви на екватора в 5.30, да плувате с цветни риби в най-сините води и да се наслаждавате на коктейли на Сейшелите и Малдивите? Да изследвате живота на Карибите, да се смесите с местните, да спите под открито небе на Филипините, да пиете кава, която кара устата ви да изтръпва на Фиджи или пък да плажувате сред тюркоазени води и фини пясъци в компанията на розови фламинги на Аруба, после да отлетите до Кюрасао за един вечерен син коктейл?

Кои са топ хотелите на Сейшели? Разказ от първо лице

Защо Малдивите са ненадминати по обслужване?

Готови ли сте да се гмурнете в туристическото меле, за да гледате уникалния залез в Оя на Санторини, а след това да продължите в луд купон до зори на Миконос? Готови ли сте да се срещнете с аристокрацията на Европа и най-красивите ретро автомобили на Concorso d‘Eleganza в Италия?

Фиджи - красота на другия край на света и защо ти изтръпват устата от кава

Екзотиката на пъстрите Аруба и Кюрасао и на плаж с розово фламинго

Готови ли сте да потеглим на изток и да се качим на летящо килимче за ориенталска приказка в Самарканд, а оттам да продължим към Виетнам и контрастите на минало и настояще, за да кацнем в безмерния лукс и блясък на Дубай?

Готови ли сте да влезете в приказката от магичен Самарканд?

И ако сте се уморили от много полети, часови разлики и различни култури, то тогава искате ли да си кажем Yamas при съседите в Александруполис, а на връщане през Маказа да спрем в Източните Родопи и да разгледаме българското златно Ада Тепе.

Ако сте готови за всичко това, то това ще е любимото ви четиво това лято! Не пропускайте да се снабдите с изданието, което може да откриете в бензиностанциите и пунктове за печатни изделия Inmedio в моловете и търговски вериги.

Желам ви незабравимо лято 2023!

Среща с висшата аристокрация на Европа, най-скъпите ретро автомобили и Вила д"Есте

Среща на времената във Виетнам