fbpx Лепа Брена представи собствения си моден бранд Lady B | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Лепа Брена представи собствения си моден бранд Lady B

На специално събитие в Paradise Center балканската поп фолк икона Лепа Брена представи лично своята колекция луксозни чорапогащи Lady B. У нас дистрибуцията на иновативната колекция се осигурява ексклузивно от магазините Seven Seconds.

„С моя екип създадохме иновативна линия бельо без аналог на пазара. Чорапогащите от серията Lady B са със съдържание на хиалуронова киселина и златни наночастици за идеално съчетание между козметика и естетика. Предстои да представим и друг уникален продукт – чорапогащи, които скриват напълно целулита.“ , сподели Лепа Брена.

Ценовият диапазон е между 30 и 50 лв.

Новата линия Lady B е изработена от специално патентовани нишки от Испания, а се произвежда в Италия, световната столица на чорапите. Уникалните чорапогащи имат оформящ ефект, прилепват нежно към тялото, грижат се за кожата, придават усещане за мекота и не допускат дразнене.  

„В Seven Seconds работим с амбицията да бъдем лидер в това да предлагаме бельо от най-високо качество, да сме винаги отворени за новостите и да ги насърчаваме“, каза Светослав Савов, търговски директор в Seven Seconds. „С вдъхновение от голямата Лепа Брена Lady B е марка за женска красота и здраве, създадена от базираната в Белград компания Beonova doo Beograd. Новата серия е наистина фантастичен подарък за нашите клиенти в навечерието на коледните празници“, добави той.

Ние сме сред малкото, които се сдобиха с автограф върху опаковката на луксозния бранд