fbpx Луксозен смарт часовник за бизнеса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Луксозен смарт часовник за бизнеса

Изцяло метален и луксозен Android Wear смарт часовник ще покаже LG на изложението Mobile World Congress (MWC) 2015. LG Watch Urbane е перфектното устройство за хора, които искат да добавят както стил, така и високотехнологичен аспект в ежедневието си.

Часовникът е по-официален и с по-тънък профил, което го прави перфектен както за мъже, така и за жени. Напомнящ луксозен ръчен часовник, съчетава класически дизайн с иновативни функции, за да внесе стил и удобство в ежедневието, като в същото време вдига летвата на високите стандарти, наложени от неговия предшественик.

Изграден е със същия 1.3 инчов цял P-OLED кръгъл дисплей като LG Watch R, но има по-тънък панел, който изгражда елегантния му вид. Корпусът му от неръждаемата стомана се предлага в полиран сребърен и златен завършек и е допълнен с красиво обшита каишка от естествена кожа за класически вид. Каишката може да бъде заменена с всяка друга кожена каишка или метална верижка с ширина 22 mm, за да подхожда на всеки повод или настроение. Всичко това се захранва от интуитивен интерфейс, който го прави съвместим със смартфоните, имащи операционна система Android 4.3 и нагоре.

Най-новият смарт часовник притежава вграден PPG сензор, който следи показателите на сърдечната дейност и измерва средни стойности на пулса по време на тренировки. Режимът Always-On показва в затъмнен режим часа на дисплея по всяко време, като по този начин спестява батерия.