fbpx Лятото продължава - специално предложение от прекрасните вили на Ermia Hotels and Resorts | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Лятото продължава - специално предложение от прекрасните вили на Ermia Hotels and Resorts

Лятото продължава, а в южната ни съседка то дори е още по-дълго. Август не е свършил, но пък може да си организирате една импровизирана ваканция за предстоящите септемврийски празници. Слънцето през септември в Гърция е щедро, а вечерите са топли. Имаме специално предложение за вас!

Плати 5 нощувки, остани 6! През август и септември Nefeli Villas and Suites (на ръкава Касандра на Халкидики) очакват своите гости с една изключителна оферта, която заслужава внимание. При резервация на 5 последователни нощувки гостите на комплекса ще получат 6-тата нощувка безплатно!

Различните по големина и вид вили са перфектна комбинация от модерни удобства, напълно оборудвани кухни, просторни помещения и собствени градини в съчетание с перфектно обслужване и изключително внимание към всеки гост.

Тук ще се потопите в един прекрасен свят на спокойствие и лятно безвремие същевременно на крачка от космополитния нощен живот на Халкидики! Някои от вилите са със собствени басейни, в които да се разхладите и да почувствате удоволствието от истинската почивка и неприкосновеността на личното пространство.

В Nefeli Villas and Suites ще усетите идеалната лятна атмосфера на плажа, лукса и в най-обикновените на пръв поглед неща и невероятните аромати и вкусове на гръцката кухня.

Стягайте багажа и се отдайте на страхотна почивка до края на септември! 

Повече информация на https://www.nefeliluxuryvillas.com/en/the-villa-complex.html