fbpx MINI Cabrio се превръща в готварска маса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

MINI Cabrio се превръща в готварска маса

 

Стрийт-продажбите на храна или казано иначе „уличините” продажби стават все по-популярни в света и MINI Cabrio яхва тази модна вълна.  Колкото и да звучи невероянто елитният мъник се оборудва с повърхност за продажба и приготвяне на храна от масивен дъб. Тя включва индукционен котлон с интегриран аспиратор. В багажника на MINI Cabrio с вместимост 160-215 л е разположена необходимата хладилна техника. Захранването с електроенергия е поверено на високоволтова Natural Food Nanotechnology® батерия, която се зарежда по време на движение от серийната регенерация на спирачната енергия. Хранителните отпадъци допълнително се използват от системата на батерията, за да захранват устойчиво уникалното превозно средство.
 

При отворен покрив масивната дървена плоча от устойчиво дъбово дърво се вписва точно в контурите на интериора и въпреки олекотената си конструкция предлага стабилна опора за храните и напитките. Пакетът отговаря на всички изисквания за хранителни стоки и може да бъде ползван както за топли, така и за студени храни. Клиентите, избиращи пакетът, ще се възползват от изключително гъвкаво превозно средство за предлагане на храна от разнороден вид, предлагайки суши, сладолед или фрешове.

 

За инсталирането на пакета MINI John Cooker Works е необходимо само сгъване на седалката на водача, а ако времето изненадващо се развали, мекият сгъваем покрив може да бъде затворен за 18 сек. по време на готвене. Цената на това бизнес предложение е 1959 евро.